Merkez Ortaokulu

02463512035
Adres
BİRLİK MAH. ARDIÇLI TARLA CAD. MERKEZ ORTAOKULU SİTESİ MERKEZ ORTAOKULU VE İMAMHATİP ORTAOKULU BLOK NO 90 İÇ KAPI NO 3 SÜTÇÜLER / ISPARTA
Vizyon
Kendisi ve içinde yaşadığı toplumla barışık, Okuyan, anlayan, sorgulayan, üreten, Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula ve yaşadığı bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vicdani ve insani kanaatlere sahip personelimizle eğitim öğretim faaliyetlerinde yer alıyoruz.
Kütüphane Kitap Sayısı :1928
Yerleşim Yeri
BİRLİK MAH. ARDIÇLI TARLA CAD. MERKEZ ORTAOKULU SİTESİ MERKEZ ORTAOKULU VE İMAMHATİP ORTAOKULU BLOK NO: 90 İÇ KAPI NO: 3 SÜTÇÜLER /ISPARTA
İlçe Merkezinde
Sportif Etkinlikler
Öğrencilerimiz 2021-2022 Eğitim öğretim yılı Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Badminton küçük erkekler ve küçük kızlar Badminton Müsabakalarına katılmış olup, küçük erkekler takımımız il 2.olmuştur. Küçük kızlar takımımız il 1.si olmuş ve Isparta ilimizi Afyonkarahisar ilinde düzenlenecek bölge maçlarında temsil edecektir.
Resmi facebook hesabımız: @merkezortaokul