Ock

12 Ocak 2024 tarihinde Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen hain taciz ve sızma girişimi neticesinde 9 askerimizin şehit olması tüm milletimizi derinden üzmüştür. Şehitlerimizi 15 Ocak 2024 Pazartesi günü sabah bayrak töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla andık. Ardından şehitlerimiz adına okunan hatimlerin duasına tüm okul birlikte amin dedik.

Ock

DYK hazırbulunuşluluk sınavları kurs merkezimizde uygulandı. Sınava ait görseller aşağıda yer almaktadır.

Ock

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Bakanlığımızın genelgesine uygun olarak veli görüşme saatlerini öğretmenler kurulu kararınca  uygulamaya koymuştur.

Ock

Program içerikleri ve program akışı aşağıdadır.

Ara

Merkez Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası bilinç oluşturma etkinliklerini her sınıf düzeyinde öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizein hassasiyetlerine teşekkür ediyoruz.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, İzmir İktisat Kongresinde yurdumuzun her yanından katılan çiftçi, tüccar, sanayi ve işçi zümrelerinden seçilen 1135 üyenin katıldığı; ekonomik bağımsızlığımızı patolalarının atıldığı Misak-ı İktisadi kararları alınmıştır.

Ara

Okulumuz "Dilimizin Zenginlikleri" Projesine katılım sağlıyor, öğrenciler etkinliklere severek katılım sağlıyor.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda ve ilçemizde coşku ile kutlandı. Eğitimin neferi olan tüm öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliriz. Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.

Kas

Bugün, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anma günü. Onun ilkeleriyle şekillenen Türkiye'mizin bugünkü gücüne bir kez daha şükranla bakıyoruz. Büyük önderimizi ölümsüzleştiren 10 Kasım'ı, birlik ve beraberlik içinde anmak dileğiyle.

Kas

"Okulumuz sınav haftası sürecine tüm öğrencileri ile katılım sağlıyor. İlgili veliler ve istekli öğrenciler sınav takvimine uygun olarak çalışma temposuna ayak uydurdular. Ana dersler, seçmeli dersler ve uygulamalı derslerden yapılan sınavlar ile seçilen kazanımları ait değerlendirmeler yapılacak, öğrenciler le paylaşılacak. Öğrencilerimizin gayretleriyle başarıya ulaşacaklarını biliyoruz. İşleyen demir pas tutmaz! İşleyen demir ışıldar!

Ekm

Bu yıl 100. yaşını kutladığımız Cumhuriyet bayramımız Sütçüler ilçemizde çoşku ile kutlandı. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idari personele teşekkürlerimizi sunarız. Nice 100. yıllara...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Ekm

"Okulumuz 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu, finale kalan öğrenciler ile gerçekleştirdi." Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Isparta Türk Eğitim Sen Şube başkanı Yahya Hakan ÇELİK, yönetim kurulu üyesi Tarık AYYILDIZ, yönetim kurulu üyesi Murat SAVUCU okulumuzu ziyaret ederek 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılının başarılı, verimli geçmesi temennilerinde bulundular.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan AKKAN, okulumuzu ziyaret ederek bayrak törenine katıldılar. Sayın Ercan AKKAN, tören öncesinde öğrencilerimizi selamladı. Tören sonrasında öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek eğitim - öğretimin yenilikçi yaklaşımlar ile sürdürülmesi sürecine; öğretmenlerden gelen maddi ve manevi taleplere azami ölçüde destek vereceklerini vurguladılar.

Ekm

Isparta Eğitim Bir Sen yöneticilerinden Isparta Şube başkanı Selami Kılınç,  başkan vekili Murat önder ve başkan yardımcısı Adnan ERSOY 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı başında okulumuzu 2. kez ziyaret ederek Sütçüler'de sendikal faaliyetlerin arttırılması ve öğretmen / personel taleplerinin karşılanması için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.