Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Bakanlığımızın genelgesine uygun olarak veli görüşme saatlerini öğretmenler kurulu kararınca  uygulamaya koymuştur.

Eyl

15 Temmuz milli birlik ve beraberliğin önemini kavrayıcı etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü maketi okulumuz koridorunda sergilenmeye başladı. Yıl boyunca etkinliklerden gelen materyaller sergilenmeye devam edecek.

Eyl

Merkez Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu olarak Mevlid-i Nebi Haftası coşkuyla kutlandı. Yüce yaratının insanlığa göndediği en son rahmet elçisi, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, Peygamberimiz, Efendimiz, müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilmiş Hz Muhammed sav'i anma haftası etkinlikleri kapsamında hafta boyunca yapılan etkinliklerin yanı sıra Mevlid-i Nebi programı da ifa edilmiştir. Bu kapsamda Peygamberimizin hadisleri, orotoryosu, sinevizyon gösterimi, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmanın yapılması, 40 yaşındasın şiirinin okunması, Peygamberimizin özellikleri orotoryosu, biz seni görmeden sevdik şiiri gibi etkinlikler yapılmıştır. Ardından veda hutbesi ile program tamamlanmıştır. Emeği geçen başta kıymetli öğrencilerimiz olmak üzere öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sütçüler coşku ile kutlandı. Sayın Kaymakamımız Esra ARITÜRK, Sayın Belediye Başkanımız İsmail YURDABAK, Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Musa ERYILMAZ'ın katılımı ile başlayan bayram programa Sütçüler halkı katılım sağladı. Pandemi sürecinnce kutlamaya hasret kaldığımız 23 Nisan için ilkokullar tüm kademelerde etkinlik ile katılım sağladı. Okulumuz  öğrencileri de hazırladıkları oratoryo ve okudukları şiirler ile destek verdiler.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sütçüler Birinci Kitap Şenliği etkinliği kapsamında yazarlarımız okulumuzda öğrencilerimizle buluştular.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemizde birincisi düzenlenen Sütçüler Kitap Şenliği gerçekleştirildi.Değerli yazarların katılımıyla gerçekleşen şenliğe öğretmen,öğrenci ve velilerimizin ilgisi büyük oldu.Sayın Aksu Kaymakamı Esra ARITÜRK, Sütçüler İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuğba AYDOĞDU ve Sütçüler Belediye Başkanı İsmail YURDABAK'ın katılımlarıyla ile SÜtçüler 1.Kitap Şenliği açılış töreni ile başladı. Hacivat ve Karagöz gösterisi,Kukla Gösterisi,Yüz Boyama vb. çeşitli etkinlikler yapıldı.

Nis

Öğrencileirmizin kütüphanede etkinlikleir artıyor.

Nis

Okulumuz öğrencileir, öğretmenleri ve personeli deprem tahliye tatbikatına katılarak olası bir deprem durumunda tahliye sürecine ilişikin kısa bilgiler öğrendi.

Mrt

5A sınıfı öğrencileir tasarruf konusunda fikir geliştirme, odaklanma, ortaya koyma ve birlikte başarma süreçlerini gerçekleştirdiler.

Mrt

Çevremizin korunması için faaliyet gösteren vakıfların işlevleri ve çalışmalrı hakkıınd aöğrencileirmize sunum yapıldı.

Mrt

Öğrencileri Çevre Dostu okul kapsamında okul ortamınd akompost yapımına geçmeleri için izlemeleri gereken yllar sunum yardımı ile öğretilmektedir.

Mrt

6. sınıfların iklim değişikliğinin dünyamız ve ülkemiz üzerindeki etkileri ile ilgili ön bilgileir test edilmiştir. Öğrencilere iklim değişikliği ile ilgili sonuçlar, nedenler ve üzerimize düşen sorumluluklar sunumu yapılmıştır.

Mrt

Küresel ısınmanın etkileir ile başlayan öğrenme süreci öğrencileirn sorularına cevap verilerek küresel ısınmanın nedenleri ile devam ettirilmektedir.

Mrt

Çevre Dostu Okul olmak için öğrencileirmiz fatura okuma farkındalığı kazanıyor.

Haz

2020-2021 eğitim-öğretim yılının  mezuniyet töreni okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Bir eğitim ve öğretim yılını daha başarıyla bitiren öğrencilerimiz bir senenin yorgunluğunu biraz olsun üzerlerinden atmak, mutlu ve umutlu bir yıl geçirmenin sevincini hep birlikte paylasmak amacıyla dolu dolu bir mezuniyet programı gerçekleştirdiler.
Mezun olan öğrencilerimize hayat boyu mutluluklar ve başarılar diliyoruz.