Mrt

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Sütçüler Orman İşletme Şefliği tarafından okulumuzda tiyatro etkinliği düzenlendi.

Mrt

Hukuk ve Adalet dersi kapsamında Sütçüler Adliyesine ziyaret gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Antalya Akvaryum ve Hayvanat Bahçesi gezisi gerçekleştirilmiştir.Geziye 7 öğretmen ve 83 öğrenci katılmıştır.

May

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sütçüler Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimiz Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Beslenme,Diyabet,Obezite ve Tansiyon konularında eğitici ve eğlendirici videolarla bilgilendirilme yapılmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde çeşitli gösteri ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Nis

İlimizde düzenlenen Badminton Müsabakalarında okulumuz öğrencileri il ikincisi olmuştur.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününde ilçemiz Belediye Başkanı Mustafa ÜSTÜN okulumuzu ziyaret  etti.Ayrıca velilerimiz ve öğrencilerimiz öğretmenler günümüzü kutladı.Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Ekm

İlçemizde Cumhuriyet Bayramı kapsamında  kutlama programı ve çeşitli yarışmlar düzenlendi.

Ekm

24.10.2017 tarihinde okulumuzda yapılan seçimlerde 8-A sınıfından aday olan Yusuf Sefa DEMİRAYAK Okul Meclis Başkanı seçilmiştir.

Ekm

Okulumuz müdürü ve öğretmenlerinin düzenlediği aşure şenliğine İlçemiz Kaymakamı Furkan DUMAN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa DANIŞMAN ve idari amirler katılmıştır.Toplu duadan sonra aşure dağıtımı yapılmıştır.