ISPARTA / SÜTÇÜLER - Merkez Ortaokulu

Nis

Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün istiklalimiz ve istikbalimiz  teminatı yavrularımıza armağan ettiği @23Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemiz ##SÜTÇÜLER de neşe ile kutlandı.

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller etkinliği kapsamıonda Sütçüler Halk Eğitim Merkezinde öğrencilerimiz ebru etkinliğini yaptılar.

Nis

28-29 Mart 2024 tarihlerinde Isparta'da yapılan badminton il 1.liği müsabakalarında okulumuz öğrencileri küçük erkekler kategorisinde 1. Küçük kızlar kategorisinde il 4.sü olmuştur. Erkek takımımız Ispartayı temsilen grup müsabakalarına gitmeye hak kazanmışlardır.

Nis

24-26 Mart 2024 tarihlerinde Isparta'da yapılan Badminton grup müsabakalarında ilimizi temsil eden öğrencilerimiz grup 3.sü olmuştur.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan okul randevu sistemi hayata geçirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu anma programı Sütçüler ilçe belediye kültür merkezinde gerçekleştirildi. Aziz şehitlerimizin hatırası bir kez daha yüreklerimizde yaşadı. Bu kutsal toprakların üzerinde yatan kahramanlarımızın aziz ruhları önünde saygıyla eğilirken, onların bize emanet ettiği vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusunu her zaman canlı tutacağımızı bir kez daha yineledik. Çanakkale, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmaya devam edecek ve şehitlerimiz, milletimizin gönlünde ölümsüzleşmeye devam edecekler.

Mrt

Bugün, okulumuzda büyük bir coşku ve anlam dolu bir program gerçekleştirildi. Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini simgeleyen İstiklal Marşı'nın kabul edildiği bu özel günde, aynı zamanda ünlü şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri de düzenlendi.

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı, öğrencilerimizin milli değerlerimize olan bağlılıklarını pekiştirmelerine ve tarih bilinci kazanmalarına katkı sağladı. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve yöneticilere teşekkür ediyor, milletimizin kurtuluş mücadelesini simgeleyen İstiklal Marşı'nın kabulünü ve Mehmet Akif Ersoy'un anılmasını gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Mrt

İlimiz ve ilçelerinde 9.3.2024  tarihi akşam saatleri ile 10.3.2024 pazar günü sabah saatlerne kadar HAFİF DON yüksek kesimlerde ORTA KUVVETTE ZİRAİ DON olma riskine karşı tarımsal faaliyette bulunan üretici ve ilgililerin dikkatli olması gerektiğini belirten "Meteorolojik Uyarı" mız sunulmuştur.(Hadise periyodu 9.3.2024 saat 22:00-10.03.2024 09:00 arasıdır) Arz ederim.

YaRıŞMa YOK!

Herkes katılım sağlıyor, her okulumuz katkı sağlıyor.

Şbt

Okulumuz Okulsporları yıldız kızlar badminton müsabakalarında il 1.si olmuştur. 24 Martta Ispartada yapılacak olan grup müsabakalarına gitmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ederiz.

Öğrencilerimizden tatil keyfi...

Ock

Dönem sonu etkinliklerine her sınıf sınıf/şube rehber öğretmeni ile kahvaltıya başladı. Okul müdürü ve müdür yardımcısı öğrencileri ziyaret ederek birliktelikler mutlu yarınlar için katılımın demokratik bir hak olduğunu ifade ettiler.

Ock

Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nda, okulumuzda öğretmenler ile öğrencilerden oluşan heyetin organize ettiği etkinlikler düzenlendi.

Ock

12 Ocak 2024 tarihinde Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen hain taciz ve sızma girişimi neticesinde 9 askerimizin şehit olması tüm milletimizi derinden üzmüştür. Şehitlerimizi 15 Ocak 2024 Pazartesi günü sabah bayrak töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla andık. Ardından şehitlerimiz adına okunan hatimlerin duasına tüm okul birlikte amin dedik.